perjantai 19. lokakuuta 2012

Syysloma

Koska mustavalkomaanantai lomailee muutaman viikon ja viimeksi jo kerroin mitä en tänään kaipaa, niin esiteltäköön nyt sitten ihan omana postauksenaan päivän ohjelmaa.

Aamulla olo oli juuri niin tukkoinen ja ankea kuin epäilin illan nuhaisuuden perusteella. Siitä huolimatta toteutimme lapsen kanssa yhteistä suunnitelmaa, vierailla museoissa ja kasvipuutarhoissa. Reissu kyllä kutistui ja museot vaihtui lennossa, mutta tässä kuvia päivän koho kohdista.


 Aamun ensimmäinen kohde on urheilumuseo. Itse olen käynyt murkun ikäisenä koulun kanssa, joten varmasti on näyttelyt muuttuneet. Murkulle visiitti oli ensimmäinen. Tästä museosta irtosi jopa matkamuistoja. Murkulle englannin kielinen kirja Jari Kurrista kympillä ja äidille viidellä eurolla kasa erilaisia postikortteja, toista harrastusta varten.

 Koska päivä oli viileä ja kolea, päätettiin kävellä "vain" kaupungin talvipuutarhalle kasvitieteellisen sijaan. Paikka oli mukanvan lämmin joskin hurjan kostea. Murkku ihasteli kaloja ja minä kasveja. Järkkärillä olisi ollut kivempi kuvata, mutta onneksi luurillakin saa jotain aikaiseksi.


 Seuraavaksi oli aika etsiä murkinaa. Läheisestä ravintolasta löytyi lounasta kummallekin. Murkun annoksessa oli mm minitomaatteja. Minä nautin jälkiruuaksi kahvin.

Kahvin voimalla jaksettiin sitten viereiseen raitiovaunumuseoon. Museo on ilmainen ja jokaiselle vaunulle on oma interaktiivinen infotaulu. Lisäksi museossa pyörii kahdessa eri tv:ssä nonstoppina aiheeseen sopivia filmejä. Ehkä tämän jälkeen postimuseon poistuminen ei tunnu niin pahalta, vaikka eihän näin pieni museo suosikki museotamme korvaa. Postimuseo muuttaa Tampereelle.


Kotimatkalla ihmeteltiin syksyn etenemistä lähiössämme. 

Flunssaisen kaksikon fillarit seisovat pihalla hautautumassa lehtiin.

ja tosiaan kuvauskalustona taas Samsungin Galaxy S luuri. 
Ei tatte aina olla huippuvehkeet messissä :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, kiva kun kävit!