tiistai 24. marraskuuta 2015

Harrastus


MakroTex aiheena on harrastus. Vesijumppaa ja uintia on vaikea kuvata joten jätän sen suosiolla tekemättä. Myöskään venytys- ja rentoutusjumppa on mahdotonta kuvata. En myöskään halua kuvata kuvaamista koska kuvaaminen on niin itsestään selvää. Mutta mitä kaikkea muuta harrastan?

"Geokätköily on maailmanlaajuinen ulkoiluharrastus, jossa etsitään satelliittipaikannusta hyödyntäen geokätköiksi kutsuttuja rasioita. Kätköjen piilotus sekä etsintä kuuluvat Suomessa jokamiehenoikeuksiin." (www.geocache.fi/)

Geokätköily on vienyt minut paikkoihin joihin en muuten olisi mennyt. Geokätköily, matkailu ja retkeily sopii loistavasti yhteen. Varusteiksi riittää mikä tahansa GPS-laite johon voi syöttää koordinaatit. Esim puhelin tai autonavigaattori.

"EcoRun eli taloudellisuusajo on autourheilua, jossa ajetaan vakioautoilla annettu reitti jaksotettuna eripituisiin osuuksiin, joille annetaan omat ajoajat. Reitti ajetaan liikennesääntöjä noudattaen mahdollisimman vähän polttoainetta käyttäen. Kilpailuautossa on aina kuljettaja ja kartanlukija." (www.ecorun.fi/)

Tätä lajia kannustan kokeilemaan! Minulle riitti yksi kerta ja olen aivan myyty tähän lajiin. Kyse ei ole kaahaamisesta vaan ihan tavallisesta ajamisesta mahdollisimman taloudellisesti. Autourheilua, viherhippeilyä, kisaamista ja hauskan pitoa hyvässä porukassa. Ainoa mitä tarvitset on ajokortti ja auto, jonka voi saada myös lainaan!

Kolmas harrastus löytyy sitten siltä mistä minäkin. 
Kutominen ja virkkaus tuottaa iloa itselle ja lähimmäisille.

Muiden harrastukset löytyy tuolta:
Pieni Lintu - MakroTex challenge


16 kommenttia:

 1. Tosi kiinostavia harrastuksia! En ole koskaan kuullot Eco Run:ista

  VastaaPoista
 2. Tuo EcoRun on kyllä mielenkiintoinen juttu! Harrastus, jolla säästää myös pitkän pennin. Kauniita lankoja. Hauska nähdä erilaisia ja uusia harrastuksia.

  VastaaPoista
 3. Tässäpä olikin mielenkiintoisia harrastuksia!
  Kutominen ja virkkaus -kollaasi on aivan ihana. :)

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoisia harrastuksia tuo geokätkeily ja EcoRun, kiva lukea hieman erilaisista jutuista, mitä ihmiset harrastavat.

  VastaaPoista
 5. Geokätköily on varmaan kivaa. Me ollaan vaan etsitty tästä kodin läheltä parit kätköt. :)

  VastaaPoista
 6. EcoRun aivan vieras asia, mutta kiva.
  Lankoja, lankoja ja niistä valmistuu kaikenlaista kivaa - rentouttavaa.

  VastaaPoista
 7. Jännät harrastukset sinulla.
  Ja niitä on paljon :)

  VastaaPoista
 8. Onpa mielenkiintoista - ja minulle uutta & outoa! Herkulliset sävyt kutimessa.

  VastaaPoista
 9. Kirjoititkohan jo aiemmin tuosta ecoautoilusta? Jostain muistelen lukeeneeni, ja sehän olikin loistava juttu! Nyt yritän pitää tuon mielessä ja perehtyä tarkemmin paremmalla ajalla.:)
  Geokätkeilyä olen kokeillut kerran, mutta ei musta ollut työntämään kättä kiven koloon, jossa kätkö sillä kertaa oli. Mies sen sieltä kaivoi.:D Ehkä pitäisi uudelleen kokeilla, sillä teoriassa tuossa yhdistyy kaikki elementit, joista tykkään.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, enköhän mä ole kirjoittanut. Ainakin yritän sitä aina ja kaikkialla mainostaa!

   Poista
 10. Onpas mukavat harrastukset! Todellakin olisi kiva kokeilla - molempia!

  VastaaPoista
 11. Geokätköily olisi varmasti kivaa. Pitäisi ostaa gps-laite, joskus yhtä kätköä yritettiin etsiä puhelimen kartalla ja eihän sitä kätköä löytynyt kun sen verran huono kartta oli :P

  VastaaPoista
 12. Geokätköily on kyllä harrastus, jota pitää jossain vaiheessa oikeasti kokeilla! Se on ollut jo pitkään mielessä, mutta aina jäänyt ja jäänyt.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, kiva kun kävit!