tiistai 29. tammikuuta 2013

Amsterdam osa 11

Puutarha ja Eläintarha eli Lähtöpäivän ohjelmaan kuului tutustumien puutarhaan ja eläintarhaan. Tämä olikin oiva päätös omituiselle kaupungille jossa jäykkä suomalainen tuntee itsensä patavanhoilliseksi.

Ensin puutarha jossa oli laajat kasvihuoneet sekä palmutalo ja perhostalo.


Sitten eläintarha, jossa oli tuttuja tuntemattomampia eläimiä.
Eläimillä oli  melko avarat tilat ja suurin osa eläimistä olikin rennon oloisia. Vain vanhin norsu vaikutti stressaantuneelta, mutta kukapa nainen ei hermostuisi jos jaloissa pyörisi vain teinityttö ja taapero?
Omat suosikkini ovat

 Pingviinit

 Merileijonat

 Pelottavat perhoset

Perhostalossa oli muuten komeita kukkiakin
Katsokaa nyt tuota kokoa!!!

Kirahvit.

Seuraava

4 kommenttia:

 1. Mukava käydä katselemassa Amsterdam-kuviasi. Itse olen ollut vain päivän pikakäynnillä siellä, sen verran, että käytiin Van Gogh-museossa. Mahtava paikka tuo kasvitieteellinen varmasti :) heh, muistan nuo polkupyörät, niitä tosiaan riitti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun käyt. Se oli hieno ja oikein hauska kun pääsi kiertämään kasvuston ylläkin.

   Poista
 2. Pingviinejä! Niitä en oo ikinä nähnyt elävänä! Mä niin tykkään niistä!! Isoja perhosia, lensivätkö ne päin näköä? Mielenkiintoisia kohteita olet kuvannut! Saitko siitä ronsusta kuvaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mäkään luonnossa :P Aiemmin olen nähnyt Berliinin ja Wienin eläintarhoissa. Perhoset lenteli kyllä mutta enempi niitä tuntui kiehtovan nuo ruokintapisteet. Kamerallisista rajoitteista johtuen ei norsuista tullut kuvia.

   Poista

Kiitos kommentista, kiva kun kävit!